HSP weekend 2 ™ 4 november – Buitenplaats De Hoorneboeg Hilversum

Hoogsensitief Retraites & Workshops

Ineens valt alles op zijn plek. Wij zijn al enige tijd bezig een retraite voor hoog sensitieve mensen voor te bereiden en deze week kwam er een droomlocatie op ons pad om dit te realiseren…. Wij krijgen de kans om een weekend retraite te geven op de prachtige historische natuur locatie Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. Deze kans willen wij zelf niet voorbij laten gaan en willen we jullie ook niet onthouden! Kijk snel naar dit unieke aanbod:

Weekend Retraite Hoogsensitiviteit – Leven met het ritme van de seizoenen

Buitenplaats De Hoorneboeg Hilversum 2-4 november

Word meegenomen in de stilte en de heling van de natuur. Een weekend tijd voor jezelf, tijd voor rust, reflectie en bezinning. Een ontdekkingstocht naar hoe jij het beste kunt omgaan met jouw hoog gevoeligheid in het algemeen en tijdens de overgang van de herfst naar de winter. Een weekend met gelijkgezinden, waar je omringd wordt door rust en zachtheid om jezelf op een dieper niveau te leren zien en accepteren.

De retraite is onder begeleiding van Jantien de Bruin en Danielle Dijkstra, ervaringsdeskundigen op het gebied van hoog gevoeligheid. Beiden zijn opgeleid door Susan Marletta Hart en hebben al jaren een eigen praktijk in Amsterdam.

 

Leven met het ritme van de seizoenen

De dagen worden alweer korter de herfst is inmiddels in volle gang. De natuur ontdoet zich van haar oude kleren en bereidt ons voor op de winter, een periode van rust, bezinning en reflectie. Hoewel ons hoofd lijkt te zijn vergeten hoe het is om als mens te leven naar het ritme van de seizoenen, herinnert ons lichaam zich dit wel. In de winter hebben we meer nachtrust nodig, hebben we moeite met vroeg opstaan, onze eetlust verandert, je gemoedstoestand verandert en meer van die typische winter ‘dingen’. Als we naar de ontwikkeling van de natuur kijken in deze periode, dan sluiten onze behoeftes hier eigenlijk heel natuurlijk op aan. In de winter keert de natuur zich namelijk ook langzaam naar binnen en leeft in vertraging. De donkerste tijd van het jaar is bedoeld, zoals de natuur zich gedraagt. Nieuwe ideeën, nieuwe initiatieven, nieuwe plannen liggen als zaden in de grond te wachten om zich tegen het voorjaar te kunnen ontkiemen. De winter is dus echt bedoeld voor rust, bezinning en reflectie.

 

Tijdens deze wintereditie van ‘Leven met het ritme van de seizoenen’ ontdek je wat jouw behoeftes als hooggevoelige zijn in deze periode van het jaar. Wat geeft jou energie en wat kost energie? Creëer je zo je eigen ‘survival kit’ voor de winter.

 

Programma:

 

Vrijdag 2 november

13:00 uur Opening & kennismaking

Wat is hoog gevoeligheid voor jou, waar loop je tegen aan? Welke oordelen heb je? Waar wil je tijdens het weekend aandacht aan besteden? Alle ruimte voor het delen van ervaringen, afgewisseld met geleide meditaties.

Winter seizoen

Bewustwording van het effect van de herfst en de winter op ons lichaam en ons gemoed.

 

Zaterdag 3 november

Energie & Energetisch Lichaamswerk

Hoe in verbinding met jezelf te blijven. Je ontdekt je grenzen en leert deze te bewaken.

Reflectie & Bezinning

Van hulpeloos sensitief persoon naar happy sensitief persoon. Verandering van mindset.

 

Zondag 4 november

Bewustwording & Communicatie

Woorden geven aan jouw inzichten die je hebt gekregen. Je krijgt handvatten om in verbinding te blijven met jezelf en toch beter te verwoorden wat je nodig hebt.

 

16:00 uur Afsluiting

 

Kosten € 444,- voor een 2 persoonskamer, € 555,- voor een 1 persoonskamer met badkamer, inclusief maaltijden. Aankomst op vrijdag 2 november om 13:00 uur, vertrek zondag 4 november om 16:00 uur

 

Lokatie: Buitenplaats De Hoorneboeg Hilversum

Aanmelden via 06-558 551 55 of onderstaand formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

aanmelding workshop datum:

Uw adres en telefoonnummer