HSP Retraite 4 – 9 november 2018

HSP Retraite 4-9 november 2018 – Leven met het ritme van de seizoenen
Word meegenomen in de stilte en heling van de natuur. Een week lang tijd voor jezelf, tijd voor reflectie en bezinning.

De retraite is onder begeleiding van Jantien en Daniëlle, twee ervarings-deskundigen op het gebied van hoog sensitiviteit. Zij zijn beiden opgeleid door Susan Marletta Hart en hebben al jaren een eigen praktijk in Amsterdam. Locatie: Winterberg, centrum voor natuurlijk leven en genezen Savita 


De dagen worden alweer korter en de herfst is in aantocht. Tijd van rust, bezinning en reflectie dus! Hoe? Door te gaan leven in het ritme van de winter, goed te luisteren naar de behoefte van je lichaam en geest en zo de juiste balans te vinden in je doen en laten. Tijdens deze wintereditie van ‘Leven met het ritme van de seizoenen’ ontdek je wat jouw behoeftes als HSP-er zijn, wat je energie geeft en wat je energie kost.

De middagen zijn vrij te besteden aan groepswandelingen, alleen te dwalen in de rustgevende bossen, je terug te trekken of de omgeving te verkennen.

Het programma is speciaal afgestemd op rust en reflectie en omvat diverse energieoefeningen, meditaties, geleide meditaties en sjamanistische rituelen. Als er behoefte is voor een individuele sessie tijdens de week dan is dit mogelijk.

Programma:

Zondag 4 november – Aankomst 16:00-17:00 uur
Diner & Openingsceremonie bij kampvuur

Maandag 5 november – Kennismaking
Wat is hoog gevoeligheid voor jou, waar loop je tegen aan? Welke  oordelen heb je? Er is alle ruimte voor het delen van ervaringen.

Dinsdag 6 november – Energie & Energetisch Lichaamswerk
Hoe blijf je in verbinding met jezelf. Je ontdekt je grenzen en leert deze te bewaken.

Woensdag 7 november – Reflectie & Bezinning
Van hulpeloos sensitief persoon naar happy sensitief persoon.
Verandering van mindset.

Donderdag 8 november – Bewustwording & Communicatie
 Woorden geven aan de inzichten die je hebt gekregen. Je krijgt handvatten om in verbinding te blijven met jezelf en toch beter te verwoorden wat je nodig hebt. Winter survival kit maken

Vrijdag 9 november – Ontbijt & afsluitingsceremonie in de natuur

Kosten € 555,- inclusief maaltijden en 1 individuele sessie. Exclusief vervoer.*

Savita heeft een heerlijke vegetarische keuken en gebruikt ook zoveel mogelijk producten uit eigen biologische groetentuin.

Meld je aan voor deze speciale week door gebruik te maken van onderstaand formulier of neem contact op via 06-13491902 met Jantien of 06 -55855155 met Danielle

* Vervoer Je kan komen met eigen vervoer. Denk er aan dat in Duitsland winterbanden verplicht zijn bij (dreigend) winterweer.

Als openbaar vervoermiddel raden wij aan: www.flixbus.nl.  Via internet en creditcard kun je een kaartje bestellen. De opstapplaatsen in Nederland zijn bij de stations in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. We horen niets dan lovende opmerkingen over deze mogelijkheid. De prijs is meestal slechts € 22,00 per rit.

Meeliften. Als je met iemand wil meerijden of als je iemand met je auto wil meenemen, geef dat aan ons door en wij zetten het op de website. Klik:

NB Aanmeldingen niet meer mogelijk