HSP Workshop 14 december 2018


Workshop | HSP omarmen

winter editie
vrijdag 14 december 2018

Gun jezelf dan een dag met gelijkgezinden, een dag waar je omringd wordt door rust en zachtheid om jezelf op een dieper niveau te leren zien en accepteren.


De dagen worden alweer korter en de winter is in aantocht. Tijd van rust, bezinning en reflectie dus! Hoe? Door te gaan leven in jouw ritme, goed te luisteren naar de behoefte van je lichaam en geest en zo de juiste balans te vinden in je doen en laten. Tijdens deze wintereditie van ‘Leven met het HSP en ritme van de seizoenen’ ontdek je wat jouw behoeftes als HSP-er zijn, wat jou energie geeft en wat jou energie kost Je krijgt eenvoudige maar zinvolle tools aangereikt en we gaan opzoek naar je diepere behoefte.

Een workshop om zachter te kijken naar jezelf en je hoogsensitiviteit als een gave te zien in plaats van als een last. Dankbaarheid te voelen voor wie je bent.

Inhoud o.a.

  • Kennismaking Wat is hoog gevoeligheid voor jou, waar loop je tegen aan? Welke oordelen heb je….alle ruimte voor het delen van ervaringen.
  • Geleide meditaties en sjamanistische drum
  • Energie & Energetisch Lichaamswerk Hoe in verbinding met jezelf te blijven. Je ontdekt je grenzen en leert deze te bewaken.
  • Reflectie & Bezinning Van hulpeloos sensitief persoon naar happy sensitief persoon. Verandering van mindset.

informatie workshop De workshop is onder begeleiding van Jantien en Daniëlle, twee ervaringsdeskundigen op het gebied van hoog sensitiviteit. Zij zijn beiden opgeleid door Susan Marletta Hart en hebben al jaren een eigen praktijk in Amsterdam.

Locatie:             Prinsengracht te Amsterdam
Tijdstip:            10.00 – 17.00 uur incl eenvoudige lunch
Prijs:                   € 85,-
Deelnemers:   min. 6 / max. 12 personen


Aanmelden/informatie aanvragen – graag type workshop vermelden, je adres en telefoonnummer

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Via  info@visioncoaching.nl /info@serire.nl of bel 06-55855155.