on-line coaching

Coaching via Skype_logo.svg

Als je bij mij op bezoek kan komen in mijn praktijk, dan is dat geweldig. Maar als je in een ander land woont of tijdelijk in het buitenland bent, dan is het gebruik van Skype een prachtige manier om toch contact met elkaar te hebben en de sessies te vervolgen.

Toen ik begon met het coachen via skype twijfelde of ik in staat zou zijn om dezelfde binding met mijn klanten te creëren zoals ik gewend was in persoon. Echter, ik ben blij om te zeggen dat ik na talrijke gesprekken kan concluderen dat online coaching heel goed werkt. Ik werk inmiddels online met cliënten over de hele wereld en de behaalde resultaten zijn zeer goed.

Ook het combineren van online coaching met face-to-face coaching is een mogelijkheid.

Als we een face-to-face afspraak hebben gepland, maar je weet dat je bijvoorbeeld in tijd nood komt, dan kunnen we overschakelen op Skype. Online coaching geeft jouw meer flexibiliteit!

Mocht je in het buitenland wonen of op grote afstand van Amsterdam, dan nodig ik je graag uit voor een korte kennismaking via skype. We hebben dan ca. 10 minuten om te ondervinden of de skype connectie goed is, er een wederzijdse klik is en of je probleemstelling geschikt is voor online coaching.

Online coaching is mogelijk voor 30/45 of 60 minuten.

Kosten
30 minutes € 35,00
45 minutes € 50,00
60 minutes € 70,00

1 reactie op “on-line coaching

  1. Hallo, Ik en mijn partner zitten momenteel in een crisis. Wij hebben veel ruzie waarbij ik veel aan hem trek en hij zich juist terugtrekt. Van moeder heeft aangegeven dat geweldloos communiceren hier goed bij helpt. Wij wonen zelf in Frankrijk, maar ik vind het zelf prettiger om deze cursus in het Nederlands te volgen. Ik weet niet of mijn partner hier voor open staat, maar ik heb begrepen dat één persoon ook al veel kan bereiken met deze theorie. Ik zou graag willen weten wanneer u eventueel beschikbaar bent, aangezien er enige spoed bij geboden is. Mijn partner laat morgen weten of hij hier aan mee wil doen. Kunt u ook wellicht laten weten welk boek ik het beste kan bestuderen? Mijn moeder heeft drie boeken aangeraden, maar ik wil graag met één beginnen die the theorie praktisch uitlegt en ook veel voorbeelden aanreikt, zodat ik kan oefenen met het uitspreken van de onderliggende behoefte.

    Met vriendelijke groet,
    Camille KOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.