On-line Coaching

Coaching via Skype_logo.svg

Als je bij mij op bezoek kan komen in mijn praktijk, dan is dat geweldig. Maar als je in een ander land woont of tijdelijk in het buitenland bent, dan is het gebruik van Skype (FaceTime of whatsapp) een prachtige manier om toch contact met elkaar te hebben en de sessies te vervolgen.

Aan het begin twijfelde ik of ik in staat zou zijn om dezelfde binding met mijn klanten te creëren zoals ik gewend was in persoon. Echter, ik ben blij om te zeggen dat ik na talrijke gesprekken kan concluderen dat on-line coaching heel goed werkt. Ik werk inmiddels online met cliënten over de hele wereld en de behaalde resultaten zijn zeer goed.

Ook het combineren van online coaching met face-to-face coaching is een mogelijkheid.

Als we een face-to-face afspraak hebben gepland, maar je weet dat je bijvoorbeeld in tijd nood komt, dan kunnen we overschakelen op Skype. Online coaching geeft je meer flexibiliteit!

Mocht je in het buitenland wonen of op grote afstand van Amsterdam, dan nodig ik je graag uit voor een korte kennismaking via skype. We hebben dan ca. 10 minuten om te ondervinden of de skype connectie goed is, er een wederzijdse klik is en of je probleemstelling geschikt is voor online coaching.

On-line coaching is mogelijk voor 30/45 of 60 minuten.

Kosten
30 minuten € 40,00
45 minuten € 50,00
60 minuten € 75,00