Tarief

Vertrouwen in je coach en je veilig voelen in de omgeving waarin de sessies plaatsvinden, zijn van essentieel belang om samen van de sessies een succes te maken. Daarom werk ik in een informele sfeer waar alle ruimte is om op een open en constructieve manier te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens het intakegesprek  leg ik je uit hoe ik werk en is er alle ruimte om vragen te stellen. Ook maken we een eerste inventarisatie van de dingen waar je aan wilt werken.

Coaching

individueel

€ 80-100 / Sessie

(Na 19:00 en op zaterdag geldt een toeslag van € 20,00)

Intake € 80
Sessie 1 uur € 80
Sessie 1,5 uur € 110 
Maak een afspraak

Relatie-Coaching

2 Personen

€ 135 / Sessie 1,5 uur 

€ 180/ Sessie 2 uur* Na 19:00 en op zaterdag geldt een toeslag van € 20

 

Maak een afspraak

Online-Coaching

Coaching via Zoom of Skype is mogelijk.

Tarieven zijn gelijk aan reguliere sessies. 

Maak een afspraak

Coaching is een BTW-plichtige dienstverlening en geen zorg. Dit betekent dat de sessies niet worden vergoed door uw zorgverzekering.

 


 

Heeft u een eigen bedrijf, dan kunt u de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten. Bovengenoemde bedragen worden dan verhoogd met 21% BTW.

Bent u werknemer? Vraag dan bij uw werkgever of er bestedingsruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. U kunt  het coachingstraject dan (gedeeltelijk) laten vergoeden door uw werkgever.

 

Bij het maken van een afspraak wordt speciaal voor jou tijd gereserveerd. Deze afspraken worden zorgvuldig gemaakt en nagekomen. Kan je een afspraak voor een consult niet nakomen, geef dit dan tijdig door.

Als je tijdig afzegt – uiterlijk 24 uur van te voren – worden er geen kosten in rekening gebracht. Dan wordt in overleg een andere afspraak gemaakt. Bij het niet nakomen van afspraken of te laat afzeggen wordt het volledige uurtarief in rekening gebracht.

 Zie voorwaarden

Serire | Visioncoaching's betrokkenheid bij de aarde

Per sessie doneren wij €1,00 voor het planten van een boom

Ontdek het Serire bos
In partnership with Tree-Nation logo


Samen een beter toekomst creëren

Vanaf 1 januari wordt € 1,00 van jouw betaling besteed aan het planten van een boom. Je werkt daarmee niet alleen aan jouw persoonlijke groei, maar je werkt ook mee aan de groei van nieuwe bomen én dus aan een gezond klimaat. 

Als je meer wilt weten zie link naar Tree-Nation